Een trouwfotograaf die andere foto’s maakt?

Als trouwfotograaf mag ik jaarlijks heel wat bruiloften fotograferen. Behalve trouwfotograaf ben ik ook een gast op jullie bruiloft. Het is daarom belangrijk dat je een trouwfotograaf zoekt die bij je past. Ik maak daarom graag eens vrijblijvend persoonlijk kennis met jullie.

Ik onderscheid mij door veel te werken met wat ‘wijdere’ lenzen en ik vind het gaaf om tijdens een trouwreportage te werken met diverse flitstechnieken. Maak je geen zorgen over ongemakkelijk poseren; daar hou ik ook niet zo van. Ik vind het een uitdaging de juiste momenten te ‘vangen’ om zo júllie emotie voor altijd vast te leggen.

Kiekjez fotografie 9.7 uit 20 ervaringen

Het is een eer om jullie trouwdag zo goed en compleet mogelijk vast te leggen zodat jullie extra lang na kunnen genieten van jullie trouwfeest.

JA, WIJ WILLEN KIEKJEZ ALS TROUWFOTOGRAAF!

De kosten van trouwfotografie door Kiekjez Fotografie bedragen € 135,- per uur, met een minimum van 4 uur. Dit is inclusief BTW en je foto’s in hoge resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

Stuur me een Whatsapp

DIVERSE LUXE TROUWALBUMS

Willen jullie graag een luxe trouwalbum met alles erop en eraan? Kies dan voor één van de trouwalbums die ik kan leveren. Je vindt een aantal voorbeelden op de website. Let op: de uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen en extra opties. Voor een compleet luxe trouwalbum inclusief opmaak moet je rekening houden met ca. € 400 – € 600,-. Dan heb je wel een heel mooi album in luxe bewaarkoffer en hebben jullie een prachtige herinnering aan jullie mooie dag. Interesse? Neem contact met me op zodat je ze eens in het echt kunt bekijken. Trouwalbums worden alleen geleverd i.c.m. met een trouwshoot.