Trouwfotograaf

Ervaren trouwfotograaf

De dag waarop jij en je partner gaan trouwen is een bijzondere dag. En een bijzondere dag verdient het om op een mooie manier vastgelegd te worden, zodat jullie deze dag op een later moment in alle rust nog eens (of meermaals) kunt herbeleven. Een trouwfotograaf zoals ik helpt jou en je partner deze onvergetelijke dag op een bijzondere manier vast te leggen. Naast een persoonlijke aanpak onderscheid ik me, als zeer ervaren trouwfotograaf, onder andere door te werken met ‘wijdere’ lenzen en het gebruik van verschillende flitstechnieken. Op die manier zijn jullie ervan verzekerd dat de juiste en mooiste momenten van deze speciale dag voor jou en je partner worden gevangen in unieke beelden.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Professionele trouwfotografie

Voor professionele trouwfotografie en het vastleggen van de mooiste herinneringen ben je bij mij op de juiste plek. Bij trouwfotografie is het allereerst van belang dat er een goede match is tussen het bruidspaar en de trouwfotograaf, want ik ben natuurlijk niet alleen fotograaf maar ook gast op jullie bruiloft. Het is op zo’n bijzondere dag dan ook van belangrijk dat iedereen zich volledig op zijn of haar gemak voelt. Bij interesse en het nemen van een optie maak ik, van Kiekjez trouwfotografie dan ook graag vooraf (geheel vrijblijvend) persoonlijk kennis met het bruidspaar.

Ja, wij willen Kiekjez als trouwfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gespecialiseerde trouwfotograaf inhuren

Geïnteresseerd en willen jullie mij graag als jouw trouwfotograaf inhuren? Vul in dat geval het contactformulier in met jullie gewenste of geplande trouwdag om zo een optie te nemen op deze datum. Ik kom vervolgens zo snel mogelijk bij jullie terug met betrekking tot de beschikbaarheid van de desbetreffende datum. Is de datum nog beschikbaar en is er een klik tussen ons? Dan wordt de boeking direct definitief gemaakt. Afgezien van het als trouwfotograaf inhuren, maak ik het ook mogelijk om een luxe trouwalbum van jullie mooie dag geheel naar wens samen te stellen.

Real weddings

Bruidsreportages