Portfolio

Hier vind je foto’s van bruidsreportages die ik eerder heb gemaakt bij leuke bruiloften.
Neem een optie

De bruidsreportage of fotoshoot

Hoe gaat zo’n bruidsreportage nou in zijn werk en hoeveel tijd moet je daarvoor reserveren?

De leukste foto’s maak ik gedurende de dag en die is weer een beetje afhankelijk van hoe lang jullie mij willen boeken. Het liefst begin ik al bij de voorbereidingen: make-up, haarlak, schoenen, manchetknopen en natuurlijk het aantrekken van de trouwjurk! Dat levert niet alleen leuke foto’s op, maar zorgt er ook voor dat we een beetje aan elkaar (en aan mijn camera) kunnen wennen. Ik maak een praatje met jullie, met je ouders en eventuele vrienden en vriendinnen voordat ik mijn camera in je snufferd duw. Helemaal niet prettig namelijk. Ik pak mijn spullen, en vertel je wat ik ga doen. Je zult merken dat je de eerste 10 minuten aan me moet wennen. Geeft niks, want dat is voor mij niet anders. Daarna zul je merken dat je de camera steeds meer vergeet. Tegen de tijd dat jullie écht gaan trouwen vergeet je vaak dat er een camera is. Dat is fijn, want dat levert de mooiste momenten op!

Er zijn bruidsparen die de bruidsreportage of fotoshoot superbelangrijk vinden en daarom verschillende foto-locaties inplannen. Met die bruidsparen reserveer ik soms wel anderhalf uur voor het maken van de trouwfoto’s. Andere bruidsparen houden helemaal niet zo van poseren en voelen zich daar ongemakkelijk bij. Die bruidsparen kiezen ervoor om misschien maar een half uur te fotograferen. Het is helemaal aan jullie: hoe langer we kunnen fotograferen hoe meer foto’s we kunnen maken. Er zijn ook bruidsparen die helemaal geen fotoshoot plannen. Dan kies ik er vaak voor om ze gedurende de dag af en toe even bij me te roepen om een mooie foto te maken. Dat vind ik zelf heel erg prettig werken. We zoeken de mooiste plekjes uit en je kunt vooral veel tijd met elkaar en met je gasten doorbrengen. Het is uiteindelijk helemaal aan jullie om te bepalen hoe je je bruidsreportage in je dag wilt plannen.

Ja, wij willen Kiekjez als trouwfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.