Trouwfotograaf Geldrop

Spontane trouwfotograaf Geldrop

Kiekjez Trouwfotografie maakt jullie trouwdag compleet door het vangen van de mooiste momenten van jullie grote dag op unieke wijze. Als spontane trouwfotograaf maak ik er een sport van om de beste momenten van jullie dag in beeld te brengen. Als trouwfotograaf Geldrop werk ik speciaal met wat ‘kortere’ lenzen die zorgen dat er meer van de omgeving van jullie prachtige feest of ceremonie te zien is. Op die manier worden niet alleen jullie en jullie gasten vastgelegd, maar worden ook de energie en sfeer van jullie huwelijksdag goed in beeld gebracht. Natuurlijk biedt ik als trouwfotograaf Geldrop ook de mogelijkheid om te werken met telelenzen.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Kiekjez trouwfotograaf Geldrop maakt graag vrijblijvend kennis

Een trouwdag is een speciale dag en het is dan ook essentieel dat jullie een goede klik hebben met de trouwfotograaf en jullie 100% op jullie gemak zijn. Om te verzekeren dat ik als trouwfotograaf Geldrop pas bij jullie en jullie wensen met betrekking tot trouwfotografie, maak ik graag voorafgaand een keertje persoonlijk kennis. Gedurende deze persoonlijke kennismaking is er alle ruimte om vragen te stellen en de mogelijkheden en diverse wensen samen door te nemen. Ook is er de gelegenheid om verschillende trouwalbums van Kiekjez trouwfotografie Geldrop te bekijken. Daarbij zorgt deze persoonlijke kennismaking ervoor dat jullie je meer op jullie gemak voelen bij mij tijdens jullie bruiloft, omdat jullie de fotograaf al hebben ontmoet.

Ja, wij willen Kiekjez als trouwfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ongedwongen en unieke trouwfotografie Geldrop

Is jullie interesse gewekt? Informeer dan eenvoudig naar de beschikbaarheid en dan komt Kiekjez trouwfotografie Geldrop spoedig bij jullie terug. Wanneer jullie voor mij kiezen als trouwfotograaf, zijn jullie gegarandeerd van ongedwongen, stoere en bovendien spontane en haarscherpe fotografie als resultaat. Kiekjez trouwfotografie Geldrop zorgt ervoor dat de beste en meest memorabele momenten mooi op beeld worden gevangen zodat jullie deze onvergetelijke dag later in alle rust (meermaals) opnieuw kunnen ervaren. Neem een kijkje in het portfolio van Kiekjez om inspiratie op te doen en neem bij vragen gemakkelijk en snel contact op via de chat.

Real weddings

Bruidsreportages