Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven legt jullie bruiloft mooi en energiek vast

Staat er een bruiloft op de planning maar zijn jullie nog op zoek naar de juiste trouwfotograaf die past bij zowel jullie als jullie trouwfotografie wensen? Ik leg als leukste trouwfotograaf Eindhoven jullie bruiloft op mooie en energieke wijze vast. Neem bij interesse een optie op jullie trouwdatum en dan contacteer ik jullie spoedig om een afspraak in te plannen, te kijken of er een klik is en om de mogelijkheden en jullie wensen te bespreken. Om alvast een wat beter beeld te krijgen van de verschillende opties, stijlen en het werk van mij als trouwfotograaf Eindhoven, kunnen jullie alvast door het portfolio heen bladeren.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Creativiteit, ervaring en inzicht: Kiekjez trouwfotograaf Eindhoven

Als trouwfotograaf blijft het natuurlijk een uitdaging om bruiloften op een zo mooi en uniek mogelijke wijze in beeld te brengen. Ik beschik als trouwfotograaf Eindhoven over veel creativiteit, ervaring en inzicht wat zorgt voor leuke en spontane trouwfotografie. De foto’s ontvangt het bruidspaar na afloop digitaal (op een USB) in hoge resolutie, zonder watermerk en verpakt in een mooie geschenk set. Leuk om te weten: Kiekjez trouwfotografie Eindhoven biedt ook de mogelijkheid om jullie prachtige bruidsreportage samen te laten komen in een origineel, luxe trouwalbum. De luxe trouwalbums zijn in diverse soorten, maten en materialen te ontwikkelen.

Ja, wij willen Kiekjez als trouwfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidende trouwfotografie Eindhoven

Kiekjez trouwfotografie Eindhoven is onderscheidend doordat ik, in tegenstelling tot veel andere fotografen, gebruik maakt van wat wijdere, kortere lenzen. Deze lenzen zorgen ervoor dat er veel meer in beeld wordt gebracht van de omgeving met als resultaat een veel completer plaatje en een betere sfeer(her)beleving. Deze kortere lenzen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt tijdens jullie waanzinnige trouwfeest. Maar ook wanneer jullie voorkeur toch wat meer uitgaat naar ander soort beeld, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met andere type lenzen te werken. Zo komen telelenzen bijvoorbeeld weer veel meer tot hun recht tijdens de receptie. Wat jullie wensen ook zijn, Kiekjez trouwfotografie Eindhoven bespreekt ze graag tijdens een persoonlijke kennismaking om zo tot het beste en meest passende resultaat te komen.

Real weddings

Bruidsreportages