Huwelijksfotograaf

Op zoek naar een ervaren huwelijksfotograaf?

Interesse om jullie trouwdag door mij als huwelijksfotograaf vast te laten leggen? Als bevlogen huwelijksfotograaf leg ik jullie huwelijk op een creatieve, mooie en spontane manier vast. De foto’s ontvang je vervolgens digitaal in de hoogste resolutie. Ook bied ik de mogelijkheid om alle prachtig geschoten beelden van jullie trouwdag te bundelen in een gepersonaliseerd en luxe trouwalbum. De luxe trouwalbums zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten én materialen en kunnen jullie in alle rust bekijken tijdens de persoonlijke kennismaking. Neem gerust contact op met de Kiekjez huwelijksfotograaf om alle mogelijkheden te bespreken of vragen te stellen.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Huwelijksfotografie van Kiekjez: persoonlijk, spontaan en energiek

Zijn jij en je partner op zoek naar een fotograaf die jullie huwelijksdag op een bijzondere manier vastlegt? De huwelijksfotografie van mij zorgt voor het op een mooie manier vastleggen van de emotie, met persoonlijk, spontane en energieke beelden als resultaat. Met dank aan het gebruik van wijdere lenzen en verschillende flitstechnieken zorg ik er middels de huwelijksfotografie voor dat de juiste momenten van jullie dag – en daarmee ook jullie emotie – op een onvergetelijke manier worden vastgelegd. Het enige wat jullie daar als bruidspaar voor hoeven te doen is jezelf zijn en genieten van jullie bijzondere dag.

Ja, wij willen Kiekjez als huwelijksfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kiekjez huwelijksfotograaf inhuren?

Overtuigd en wil je mij als huwelijksfotograaf inhuren? Neem dan zo snel mogelijk een optie door op de ‘neem een optie’ button te klikken of het contactformulier in te vullen met jullie trouwdatum om te informeren naar de beschikbaarheid. Ik contacteer jullie zo snel mogelijk om te kijken of er een match is en om de boeking volledig te maken. Een uitgebreid intakegesprek om jullie bijzondere dag en de daarbij behorende eventuele wensen door te spreken is inbegrepen in deze boeking. Mij als huwelijksfotograaf inhuren maar toch nog vragen? Neem dan snel en eenvoudig contact op via de contactpagina.

Real weddings

Bruidsreportages