Huwelijksfotograaf Nijmegen

Huwelijksfotograaf Nijmegen gezocht?

Stappen jij en jouw partner binnenkort in het huwelijksbootje, gaan jullie trouwen in Nijmegen of omgeving en zijn jullie nog op zoek naar een leuke en goede huwelijksfotograaf? Ik ben een fotograaf die jullie gewoon lekker jezelf laat zijn tijdens jullie grote dag, de sfeer goed weet te vangen in beeld en zorgt voor originele en energieke resultaten? Kiekjez huwelijksfotograaf Nijmegen zou dan zomaar eens dé fotograaf kunnen zijn waar jullie naar zoeken. Geen zorgen over onnatuurlijk of ongemakkelijk poseren, daar houd ik als huwelijksfotograaf Nijmegen niet zo van. Ik ben ervan overtuigd dat de mooiste momenten om vast te leggen, de onbevangen momenten zijn waarop we (vrijwel) niet bezig zijn met de camera.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Kiekjez huwelijksfotograaf Nijmegen voor het vastleggen van de mooiste herinneringen

Een huwelijk is een uniek moment. Hoe mooi is het dan wanneer je de prachtige herinneringen van dat moment en van die dag kunt vereeuwigen door middel van de mooiste fotografie? Ik typeer me als huwelijksfotograaf Nijmegen door mijn eigenwijze, persoonlijke manier van werken en het gebruik van bredere lenzen waarmee de omgeving van jullie ceremonie of feest nóg beter tot zijn recht komt. Op die manier wordt de sfeer en energie van jullie dag beter gevangen op beeld. Tevens is het ook mogelijk om de geschoten foto’s van jullie huwelijk op een bijzondere manier samen te laten komen in een schitterend en origineel huwelijksalbum van Kiekjez huwelijksfotografie Nijmegen.

Ja, wij willen Kiekjez als huwelijksfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huwelijksfotografie Nijmegen inhuren of huwelijksalbum cadeau doen?

Hebben jullie als aanstaand bruidspaar belangstelling om Kiekjez huwelijksfotografie Nijmegen in te huren voor jullie huwelijksdag? Neem een optie op jullie geplande trouwdatum. Wanneer de datum nog beschikbaar is en het, op basis van een eerste kennismaking, goed klikt tussen jullie en mij als fotograaf wordt de boeking definitief gemaakt. Het laten ontwikkelen van een eigen, luxe huwelijksalbum is natuurlijk ook mogelijk. De diverse mogelijkheden kunnen jullie in alle rust bekijken tijdens de intake. Leuk om te weten: er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor de trouwalbums van Kiekjez huwelijksfotografie Nijmegen – perfect om cadeau te doen wanneer bijvoorbeeld je kinderen of vrienden binnenkort gaan trouwen.

Real weddings

Bruidsreportages