Huwelijksfotograaf Eindhoven

Ongeposeerde bruidsreportages van Kiekjez huwelijksfotograaf Eindhoven

Een leuke, spontane huwelijksfotograaf die de mooiste momenten van jullie huwelijk vastlegt zonder dat jullie hier op een onnatuurlijke of ongemakkelijke manier voor hoeven te poseren? Ik sta als huwelijksfotograaf Eindhoven voor ongedwongen, unieke en energieke huwelijksfotografie. Dat doe ik door tijdens jullie huwelijksdag zoveel mogelijk op de achtergrond te werken en toch de meest bijzondere en spontane momenten te ‘vangen’. Als huwelijksfotograaf Eindhoven werk ik bovendien, in tegenstelling tot de meeste andere fotografen, met wat wijdere cameralenzen. Deze wijdere lenzen zorgen ervoor dat er meer van de omgeving en energie van jullie ceremonie of feest te zien is, wat prachtige en unieke resultaten garandeert.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Kiekjez huwelijksfotograaf Eindhoven maakt graag vrijblijvend en persoonlijk kennis

Zijn jij en je partner benieuwd naar de fotografie mogelijkheden voor jullie huwelijk en nieuwsgierig naar wat ik als huwelijksfotograaf Eindhoven voor jullie kan betekenen? Ik maak graag een keertje persoonlijk kennis tijdens een vrijblijvend intakegesprek voorafgaand aan jullie bruiloft. Tijdens deze persoonlijke kennismaking is er meer dan genoeg ruimte om de mogelijkheden en wensen te bespreken, vragen te beantwoorden, maar ook om eerder werk van Kiekjez huwelijksfotografie Eindhoven in alle rust te bekijken. Jullie kunnen de diverse trouwalbums van mij doorbladeren, maar ook zorgt dit persoonlijke intakegesprek ervoor dat jullie je meer op je gemak voelen bij mij als fotograaf tegen de tijd dat jullie in het huwelijksbootje stappen.

Ja, wij willen Kiekjez als huwelijksfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Luxe bruidsalbum van Kiekjez huwelijksfotografie Eindhoven cadeau doen?

Behalve bruidsreportages en huwelijksshoots kun je ook voor het samenstellen en vormgeven van originele en luxe bruidsalbums terecht bij Kiekjez huwelijksfotografie Eindhoven. Deze luxe bruidsalbums zijn te ontwikkelen in verschillende formaten en soorten. Ook is er de keuze uit diverse soorten materialen. Daarnaast zijn er tevens cadeaubonnen verkrijgbaar voor de luxe bruidsalbums van Kiekjez huwelijksfotografie Eindhoven. Leuk om cadeau te doen wanneer je kinderen, andere familieleden of vrienden binnenkort gaan trouwen die mij als fotograaf hebben ingehuurd.

Real weddings

Bruidsreportages