Bruidsfotograaf

Dé bruidsfotograaf voor jouw trouwdag

Jouw trouwdag is een bijzondere dag die niet vergeten mag worden. Ik help jou en je partner als bruidsfotograaf om deze dag op een onvergetelijke manier vast te leggen. Neem een optie op jouw trouwdatum of bekijk het portfolio om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden voor het vastleggen van jouw bijzondere dag. Ik maak als bruidsfotograaf na het nemen van een optie graag persoonlijk kennis om te kijken of het een goede match is. Is die er? Dan is de boeking definitief en kunnen jullie ervan verzekerd zijn dat jullie trouwdag op een leuke, spontane en professionele manier wordt vastgelegd!

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Bruidsfotografie van ervaren trouwfotograaf Kiekjez

Ben je op zoek naar leuke en spontane bruidsfotografie, zonder dat daar ongemakkelijk poseren aan te pas komt? Bij mij staan creativiteit, inzicht en ervaring voorop. Het op een mooie, energieke en vooral échte manier vastleggen van jullie bruiloft is dan ook het doel. Omdat het gaat om zo’n bijzondere dag is het natuurlijk essentieel dat er een goede klik is tussen jou, je partner en mij als trouwfotograaf. Daarom is er een mogelijkheid om voorafgaand aan de bruiloft eens vrijblijvend kennis te maken. Tijdens deze kennismaking is het natuurlijk ook mogelijk om vragen te stellen en om eventuele wensen of ideeën met betrekking tot de bruidsfotografie door te spreken.

Ja, wij willen Kiekjez als trouwfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bruidsfotograaf inhuren of vragen?

Mij als bruidsfotograaf inhuren? Vul eenvoudig het contactformulier in om de beschikbaarheid te verifiëren. Ik kom vervolgens zo snel mogelijk bij je terug om de beschikbaarheid en de boeking bij een match helemaal definitief te maken. Heb je vragen met betrekking tot mij als bruidsfotograaf inhuren? De bruidsfoto’s ontvang je na afloop van de bruiloft digitaal (op een USB) en kun je ook gemakkelijk bekijken en delen door middel van de online gallery. Neem gerust contact op met mij via de chat-button en dan word je zo snel mogelijk geholpen.

Real weddings

Bruidsreportages