Bruidsfotograaf Helmond

Dé bruidsfotograaf Helmond voor jullie grote dag

Kiekjez bruidsfotograaf Helmond houdt van een unieke aanpak op een spontane manier die net een tikkeltje anders is dan die van de meeste bruidsfotografen. Dat onderscheid komt onder andere tot uiting in het type cameralens en de verschillende flitstechnieken waar ik gebruik van maak. Als bruidsfotograaf Helmond maak ik over het algemeen namelijk gebruik van, – in tegenstelling tot de meeste andere bruidsfotografen, wat kortere of bredere lenzen. Deze lenzen maken het mogelijk om de sfeer en energie van jullie feest of gehele dag, beter tot uiting te laten komen. Dit zorgt voor unieke en hoogwaardige resultaten. Niet voor niets wordt Kiekjez Fotografie dan ook met een 9.7 beoordeeld op ThePerfectWedding.nl.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Kiekjez bruidsfotografie Helmond: leuk, spontaan én energiek

Zijn jij en je partner op zoek naar een fotograaf die jullie trouwdag op een charmante, spontane en energieke manier kan vastleggen? Kiekjez bruidsfotografie Helmond zorgt dankzij zijn persoonlijke en ontspannen manier van werken voor krachtige, leuke en hoogwaardige resultaten. Om er zeker van te zijn dat jullie grote dag op de manier wordt vastgelegd die past bij jullie en jullie wensen, biedt Kiekjez bruidsfotografie Helmond de mogelijkheid om voorafgaand aan de bruiloft eens (vrijblijvend) persoonlijk kennis te maken. Op die manier kunnen fotograaf en bruidspaar al wat meer aan elkaar wennen, wat zorgt voor nóg mooiere resultaten op de grote dag!

Ja, wij willen Kiekjez als bruidsfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of Kiekjez bruidsfotograaf Helmond boeken?

Willen jij en je verloofde Kiekjez bruidsfotograaf Helmond graag boeken of hebben jullie nog vragen? Bij interesse in het boeken van mij bruidsfotograaf kun je eenvoudig een optie nemen op de geplande trouwdag en informeren naar de beschikbaarheid door middel van het contactformulier. Bij vragen kan er snel en eenvoudig contact opgenomen worden met mij via de chat of door te mailen naar jorick@kiekjez.nl. Bruidsfotografie Helmond komt in dat geval zo spoedig mogelijk bij jullie terug. Uiteraard is er tijdens de persoonlijke kennismaking ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Real weddings

Bruidsreportages