Bruidsfotograaf Geldrop

Bruidsreportage of fotoshoot door Kiekjez bruidsfotograaf Geldrop

Gaan jij en je partner over enige tijd trouwen en zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf om jullie grote, speciale dag fantastisch vast te leggen op beeld? Ik ben als bruidsfotograaf Geldrop de aangewezen fotograaf wanneer het gaat om het realiseren van de meest mooie en unieke bruidsreportages en/of bruidsfotoshoots. Willen jij en je partner graag de dag van begin tot eind laten vastleggen? Dan is een bruidsreportage een mooie manier om dit te doen. Liever een fotoshoot van jullie als bruidspaar op verschillende locaties of zowel een bruidsreportage als fotoshoot? Ook dat kan! Ik kijk als bruidsfotograaf Geldrop samen met jullie naar de mogelijkheden en zorgt er voor dat het resultaat past bij jullie wensen.

ThePerfectWedding.nl

Kiekjez fotografie 9.7 uit 29 ervaringen

Kiekjez bruidsfotografie Geldrop: onbedwongen, spontaan én uniek

Een opdringerige fotograaf die zijn camera in je snufferd duwt op jouw grote dag, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Kiekjez bruidsfotografie Geldrop begrijpt dat gelukkig als geen ander, neemt jullie mee in zijn manier van werken en laat jullie in alle rust aan zijn camera wennen. Dat zorgt ervoor dat wanneer jullie uiteindelijk écht gaan trouwen, de camera volledig vergeten zijn: met prachtige, spontane, ongedwongen en unieke beelden als resultaat. Neem gerust een kijkje in het protfolio van Kiekjez bruidsfotografie Geldrop op de website om een beter idee te krijgen van wat er mogelijk is en om inspiratie op te doen.

Ja, wij willen Kiekjez als bruidsfotograaf!

Wil je graag dat ik jullie trouwdag kom fotograferen? Dan kun je het beste eerst naar de beschikbaarheid informeren en een optie op jullie trouwdatum nemen. Ik neem dan snel contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Klikt het? Dan ben ik graag jullie trouwfotograaf en maken we de boeking definitief.

De bruidsreportages van Kiekjez Fotografie beginnen bij € 799,- voor 4 uur fotografie. Dit is inclusief BTW en je foto’s in de hoogste resolutie op USB. Wil je graag een luxe trouwalbum, dan kun je daarvoor ook bij me terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toffe, spontane bruidsfotograaf Geldrop inhuren voor jullie bruiloft?

Zijn jullie overgehaald en willen jullie mij als spontane en professionele bruidsfotograaf Geldrop graag inhuren voor jullie bruiloft? Dat kan! Neem in dat geval zo snel mogelijk een optie op jullie geplande of gewenste trouwdatum en Kiekjez bruidsfotografie Geldrop komt zo spoedig mogelijk terug bij jullie met betrekking tot de beschikbaarheid en verdere vervolgstappen. In de tussentijd toch nog vragen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op via de chat of door te mailen naar jorick@kiekjez.nl.

Real weddings

Bruidsreportages