Trouwfoto van bruiloft in Helmond

Trouwfotograaf in Helmond

Yes! Ik mocht weer aan de slag als trouwfotograaf in Helmond bij een leuke bruiloft in het kasteel van Helmond. Daar waar mijn roots liggen én waar ik bovendien zelf trouwde. Ditmaal zelfs in dezelfde trouwzaal. Erg leuk om daar weer terug te zijn, maar vandaag draaide het om Martijn en Monique. Behalve trouwfotograaf was ik deze dag ook een beetje gast.

‘s Ochtendsvroeg was ik al bij de bruid voor het aankleden en tussendoor nog even door naar de bruidegom. De ceremonie was heerlijk ontspannen en er was zelfs ruimte voor een groepsfoto. Buiten werd het bruidspaar opgewacht door vrienden en familie met confetti. Prachtig om die momenten met een snelle sluitertijd te kunnen bevriezen.

De receptie, barbecue en feest werden gehouden bij Parkpaviljoen Laarbeek (Beek en Donk). Een heerlijke locatie en gelukkig hadden we stralend weer. Na de barbecue heb ik nog even de openingsdans gefotografeerd en daarna was ik niet langer fotograaf, maar gast. Martijn en Monique, als fotograaf heb ik jullie trouwdag vast mogen leggen, als gast heb ik van jullie bruiloft genoten. Het was geweldig!

Het was zo relaxed en fijn om jou als fotograaf te hebben

Diavoorstelling

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.