Bruidsfotografie

Bruidsfotografie Nuenen

Wat een bijzonder mooie trouwdag beleefden Andy en Jolanda en wat gaaf dat ik daar als fotograaf deel van uit mocht maken. Bruidsfotografie is bijzonder, ook voor de fotograaf. Er werd getrouwd in het Boordhuys in Nuenen. Een prachtige trouwlocatie! Andy en Jolanda gaven elkaar het ja-woord in ‘Room XXL’; een ruime, sfeervolle ruimte. Bij het Boordhuys werd ook de bruidstaart aangesneden en er werd een te gek filmpje van vrienden getoond op het grote scherm.

De receptie, diner en feest werden gehouden op privé-terrein. In de achtertuin van een familielid werd een grote, gezellige tent geplaatst van Blooming Style (Erp). Hoewel het tijdens de receptie met bakken uit de lucht kwam is iedereen droog gebleven en de sfeer was er geen tel minder om.

Het feest was er één uit duizenden! Nog nooit zag ik zo’n spectaculaire opening. Het bruidspaar en vriendengroep hadden een heuse ‘flashmob’ ingestudeerd. Direct daarna barstte het feest los en het ging door tot in de kleine uurtjes.

Zat je de hele tijd al achter me?

Het was voor mij een geweldig leuke uitdaging om belangrijke momenten ‘te vangen’. Emotie, een liefdevolle blik, een traan. Als bruidsfotograaf voel ik me soms een beetje in de weg lopen. “Ik had niet eens in de gaten dat je vlak achter me zat’ hoorde ik achteraf van de bruidegom. De foto die ik op dat moment maakte staat bovenaan dit artikel. Het was geweldig, en de plaatjes zijn dat ook geworden.

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif
Extra fotograaf ceremonie: Arjan Aelmans

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.