Trouwfotograaf Mill

Bruidsfotografie Mill

7-7-17 is de mooie trouwdatum van Effi en Wesley. Ik mag ze vandaag de hele dag fotograferen in en rondom het kasteel van Mill. Van aankleden tot openingsdans (en een klein beetje langer omdat het zo gezellig was).

Er werd getrouwd in Kasteel Tongelaar in Mill. Een mooie trouwlocatie met diverse mogelijkheden binnen en buiten. Het weer was prachtig! Misschien wel de warmste bruiloft van 2017, in alle opzichten.

Effi en Wesley hielden niet zo van poseren voor trouwfoto’s. Niemand zit daar écht op te wachten, maar wat een mooie trouwfoto’s hebben we samen kunnen maken. Hup, de trouwauto in en naar een mooie locatie ‘geprutteld’. Daarna bruidstaart, toast en nog meer gezelligheid. Een mooi gezelschap en dito foto’s.

De ceremonie werd verzorgd door Margot Cuppen – Parlante – The Power of Stories. Wat is het toch fijn dat je tegenwoordig je eigen BABS mag kiezen!

Party-time! Ook het feest werd in Kasteel Tongelaar (Mill) gevierd. De sjieke stappers mogen uit en worden verruild voor witte Conversjes (tip voor de bruiden onder ons!). Wat een knalfeest, het was top.

We zijn zó blij dat we jou gekozen hebben hebben als trouwfotograaf

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.