Bruidsfotografie

Bruidsfotografie Helmond

Wat een eer om de bruiloft van Vincent en Marloes bij te mogen wonen als trouwfotograaf! Het was een geweldig mooie dag met stralend weer én een stralend bruidspaar.

Er werd getrouwd in het kasteel van Helmond. Een bijzonder mooie trouwlocatie. Extra leuk voor mij omdat ik er zelf ook trouwde en mijn ‘roots’ in Helmond liggen.

De receptie, het diner en het feest werden allemaal in de tuin van één van de ouders georganiseerd. Er was een mooie partytent inclusief aankleding geplaatst door Van Reusel Partyservice. Zij zorgden ook voor een prachtig diner (incl. aankleding) en voor de nodige drank. En daar was wat van nodig op dit mooie feestje…

Na een half uur zag ik de camera niet eens meer

Als trouwfotograaf doe ik mijn best de mooiste momenten zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik wil de energie van het bruidspaar (en de gasten) vastleggen, zo kun je als bruidspaar de dag opnieuw beleven.

Soms is het voor een foto nodig bovenop het onderwerp te kruipen. Zo heb je als kijker het gevoel er echt bij te zijn. Het is een groot compliment te horen dat de bruidegom (en de bruid) dit niet eens gemerkt hebben.

Marloes, Vincent, ik wens jullie alle geluk van de wereld en geniet van alle mooie mensen om jullie heen!

Diavoorstelling

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.