Trouwfotograaf Kasteel Dussen

Bruidsfotografie Dussen

Vandaag staat de bruiloft van Yuri en Anouk op de planning. Van het aankleden van de bruid tot en met de eerste dansjes op het feest. Alles bij elkaar iets meer dan 12 uur sjouwen met mijn fototoestellen om zo een te gekke trouwreportage te maken. Ik ben er meer dan klaar voor!

We trappen af in Boekel, waar bruid Anouk wordt aangekleed (en hoe!) en waar ze later door haar aanstaande man Yuri wordt opgehaald. Vervolgens rijden we gezamenlijk naar Kasteel Dussen. Wat een supermooie trouwlocatie hebben ze uitgezocht. Hier word ik als trouwfotograaf heel erg blij van. Een mooie omgeving, prachtig licht én heel veel leuke mensen.

Er werd in het Kasteel van Dussen getrouwd. Het was nog even de vraag of de trouwceremonie binnen of buiten gehouden zou worden, maar vanwege het weer is besloten naar binnen te gaan. Niet erg, want ook binnen was het prachtig.

Na de ceremonie volgde een gezellige receptie en een diner, daarna keihard feesten in de kelder van het kasteel. De muziek werd verzorgd door DJ Geertsema Entertainment. Ook een aanrader voor je bruiloft.

Heel veel geluk Anouk en Yuri, ik vond het súper om jullie te mogen fotograferen op jullie trouwdag.

Dat jij zó snel zulke mooie foto's kan maken. Wauw!

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.