Bruidsreportage Den Bosch

Bruidsfotografie Den Bosch

Vandaag mag ik als trouwfotograaf op pad met de lieve Nikki en Jori om hun trouwdag in Den Bosch / Nuland te fotograferen. We beginnen de dag op een prachtige locatie: Villa Maasdonk op iets minder dan half uurtje rijden van Den Bosch. Trouwens, is het nou ‘s-Hertogenbosch, of Den Bosch? Anyway, we waren er!

De ceremonie vond plaats in het Stadhuis van Den Bosch, midden op de Bossche markt. Een hele gave locatie, maar voor een fotograaf een serieuze uitdaging: donkere ruimtes met heel veel tegenlicht door de grote raampartijen. Je moet in dat soort ruimtes gebruikmaken van een flitser om het bruidspaar goed op de foto te krijgen, zonder dat je de sfeer van de ruimte ‘kapotflitst’. Het is dus spelen met het aanwezige licht en flitslicht. Eigenlijk hou ik hier wel van; het laat de meerwaarde van den trouwfotograaf zien.

Na de ceremonie terug naar Villa Maasdonk om trouwfoto’s te maken (en om de lekkerste bruidstaart van het seizoen te eten… omnomnom). Dat wil wel lukken in zo’n mooie omgeving.

Wederom genoten van een geweldig leuk feestje! Leuk jullie te leren kennen.

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.