Trouwfotografie Beesd

Bruidsfotografie Beesd

Mijn volle trouwseizoen in 2017 mocht ik aftrappen met de vet gave bruiloft van Rolf en Annemarie. Wat hadden ze het fantastisch geregeld: ze zagen er prachtig uit, stoere trouwauto, gezellige aankleding bij de ceremonie en misschien wel het belangrijkste: een hele leuke gastenlijst.

De ceremonie werd gehouden in de boomgaard van de ouders van de bruid in Beesd. Niet iedereen heeft zo’n mooi plekje tot zijn beschikking natuurlijk, maar het gaat er ook maar net om wat je er zelf van weet te maken. Met zo’n fijne aankleding en prachtig weer is het als trouwfotograaf bijna prijsschieten: ieder plaatje lijkt al perfect uit de camera te rollen.

Voor de bruidsreportage zijn we op pad geweest en zijn we naar Heerlijkheid Mari├źnwaerdt gereden. Een heerlijk plekje. Ideaal om mooie foto’s te maken. Bijzondere dank voor Jos, de broer van de bruid die ik tijdens de bruidsshoot heb omgedoopt tot “Sjef Speedlite’. Heel fijn als er iemand bij kan zijn die voor het bruidspaar kan zorgen en nu en dan even een flitser of een filtertje aan kan geven.

Er werd ook getrouwd in de kerk. De Sint-Pieterskerk in Beesd. Mooi om daar weer bijzondere momenten en emotionele onder-onsjes te kunnen vangen. Daar doe ik het voor!

Voor Annemarie en Rolf mag ik ook nog een mooi trouwalbum maken. Ik kijk er nu al naar uit het vast te mogen houden, maar volgens mij ben ik daar niet de enige in. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde in jullie huwelijk. Ik vond het een grote eer jullie te mogen fotograferen.

Dank voor de mooie foto's en je enthousiasme. Fijn dat je op onze bruiloft was.

Trouwfoto’s

Fotograaf: Jorick de Kruif

Geen reactie's
  • Rob Kanters
    Geplaatst op 11:50h, 14 april

    Hallo, brutale vraag; is het nog mogelijk om op eerste paasdagen een familiefoto te maken in de studio? Het betreft 12 personen. Als dat niet meer mogelijk is kan het dan op een andere zondag? Alvast bedankt voor uw reactie. Mvg Rob Kanters